Škola veslanja – upisi u tijeku

Običaj je da kako krene školska godina, da tako krenu i upisi u izvanškolske aktivnosti i programe. Svake godine, pa tako i ove Veslački klub Medulin uputi poziv svima koji su se spremni okušati u veslačkom sportu. Škola veslanja je naziv za početnu skupinu koja kroz 1-2 godine preraste u kadetsku konkurenciju te ima za…

Običaj je da kako krene školska godina, da tako krenu i upisi u izvanškolske aktivnosti i programe. Svake godine, pa tako i ove Veslački klub Medulin uputi poziv svima koji su se spremni okušati u veslačkom sportu.

Škola veslanja je naziv za početnu skupinu koja kroz 1-2 godine preraste u kadetsku konkurenciju te ima za cilj osposobiti najmlađe veslače za početne kondicijske i tehničke napore.

Treninzi se odvijaju dva puta tjedno u popodnevnim satima, na lokaciji Veslačkog kluba Medulin ( Autokamp Medulin), preporučena dobna granica je 10+ godina.

Kako naši najmlađi nebi samo trenirali, već nakon nekoliko mjeseci uključuju se u regionalna natjecanja na kojima se provjeravaju naučene vještine kroz veslanje na veslačkom ergometru i trčanje- natjecanja poznata pod nazivom „veslački duatlon“.

S pojavom lijepog vremena, uključuju se i prvi izlasci na vodu, a kako broj treninga raste, proljeće donosi i regionalna natjecanja na vodi, poznata pod nazivom „veslačka regata“.

Kako bi sve prolazilo u redu, postupno i sistematično, brine se trener Saša Naumović, naš najiskusniji član. Saša je osposobljen za trenera veslanja pri HOA (Hrvatska olimpijska akademija) te uspješno vodi mlađe uzraste VK Medulina do brojnih odličja u zadnjih nekoliko godina.

Budite slobodni kontaktirati trenera Sašu na broj: 098 44 12 81

Veselimo se druženju i novim uspjesima u najboljem sportu- veslanju!

Škola veslanja